2 Nisan 2008 Çarşamba

N95 ve üst versiyonları için Windows mobile yapma



Arkadaşlar bu sybian firmasının Nokia, Siemens ve PDA'lar için çıkardığı Windows Mobile İşletim Sistemidir. Bu işletim sistemini telefonunuza kurduğunuz zaman tüm PDA özelliklerine sahip olacaksınız. Muhteşem görünümü ve performansıyla muhteşem Windows Mobile Edition 2005 sistemidir.

[hide]windows_mobile_5_s60_tr[/hide]



girdiğiniz siteden 5 saniye içerisinde download a yönlendirileceksiniz.

arkadaşlar [hide]buraya tıklayarak[/hide]girdiğiniz siteye aşağıdaki linki kopyala yapıştır yapıp enter leyin daha sonra indirme başlar.


http://ossrehberi.webng.com/download.asp

sıs sunucudan indirilmediğinden dolayı indirdikten sonra uzantısını .sis olarak değiştiriniz.

indiremeyenler flash get gibi indirme yöneticisi programı kullansınlar sunucu da sorun olabilir.



bu olmassa bunu deneyin.....

arkadaslar bu işletim sistemi N95 ve üst versiyonları için gecerlidir. ayrıca diger pocetlarda da kullanılabilir. eger böyle bir cihazınız varsa ve bu cihaz nokia N95 ve üst serisi ise ilk basta telefona versiyonu atacaksınız. telefonda ki eski versiyon kaldırılırken sze yen sistemin krulup kurulmmasını soracak . o yarıya no diyin.artık nokia cihazınızın symbian sistemi kaldırılmıstır. şimdide yine versiyon atmamız gerekiyor. versiyonu atarken size dosya yolunu soracak. işte en son (windows mobile in ki 5.0 versiyonunu ve üstü) yapacagımız sey cıkan pencereye işletim sistemi dosyasını göstermektir

windows mobile :


[hide]windows mobile için tıkla...[/hide]

Nokia telefonlara versiyon atmak için:


[hide]telefonunuzun versiyonunu yükseltme....[/hide]

0 yorum var: